Oldalak

2011. március 17.

Maite az RTL színpadán táncol

Maite Kelly és táncpartnere, Christian Polanc
Múlt évben Maite még a Hairspray című musicalben ropta a színpadon, a következő hetekben viszont Kölnben,az RTL színpadán fog táncolni - és egy üzenetet közvetíteni: "Minden duciért táncolok!".

A "Let's Dance" legújabb évadjában lép fel 9 másik hírességgel együtt. (Először március 23-án, 20:15-kor) A győzelem nem fontos. "Meg szeretném mutatni az embereknek, hogy súlyfelesleggel is jól lehet érezni magunkat."

Tisztában van önmagával - ez azonban nem mindig volt így. "Eleinte úgy gondoltam, túl dagi vagyok a showhoz, de a férjem és mindkét lányom biztattak: "Csináld csak!" Most már örülök, hogy így döntöttem. Jól esik táncolni."

Február 27-e óta gyakorol Christian Polanc-kal, a táncpartnerével. A hét négy napján, négy órákat gyakorolnak a darabra. "Az első showra már kész van a program" mondta Maite. Egy lassú walzert és egy cha-cha-chát fognak lejteni a parketten, de nem lesznek benne emelések. "Szeretném, hogy Christian még az elkövetkezendő 20 évben is tudjon dolgozni." De azt ígéri, csodálatos ruhái lesznek: "Én leszek a show tarka madara."
Florent, Maite, Christian
Forrás: http://www.bild.de/BILD/regional/koeln/leute/2011/03/17/maite-kelly/ich-tanze-fuer-alle-dicken.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése