Oldalak

2004. szeptember 8.

Szeptember 30-tól átmenetileg Angelo Kelly lesz a SIX új dobosa!

Interjú Angeloval a www.six-rockband.de -n, 2004. szeptember 2.

Szeptember 30-tól átmenetileg Angelo Kelly lesz a SIX új dobosa!

Angelo, októbertől átmenetileg csatlakozol a SIX nevű együtteshez dobosként. Hogy jött az ötlet?
Robertet év elején ismertem meg, akkor zenéltünk is egy kicsit együtt. Világos volt számomra, hogy szeretnék vele csinálni egy közös projektet. Persze ahogy ez lenni szokott, akkoriban nem volt erre időm. Mikor legutóbb két koncerten együtt játszottunk (The Kelly Family) a SIX-szel, különleges vendégként beugrottam 3 számhoz és nagyon szuper volt. Na igen, a második koncert alatt dumáltunk egy kicsit Roberttel. Mesélte, hogy Matze abbahagyja és új dobost keresnek. Először csak hülyéskedtünk, hogy lenne rá időm, mivel ugye októbertől turné szünetet iktatunk be. De pár nappal később Robert felhívott és a viccből aztán komoly felkérés lett. Rögtön igent mondtam rá, de előbb le kellett mondanom néhány fellépést egy másik bandával.

A Kelly Familyvel közösen vendég voltál a SIX 12. születésnapján. Hogy tetszett? Milyennek találtad a legkört és mit szólsz a brandenburgi rajongókhoz?
Minden nagyon szuper volt, nagyon jól éreztük magunkat, és a backstage-ben is fantasztikus volt a hangulat.

Mit szól a család többi tagja az új projektedhez?
Mindannyian megnéztünk két SIX-koncertet, és totál lelkesek lettünk. S mikor elmondtam nekik, hogy egy ideig a SIX-nél fogok dobolni, mindenki nagyon pozitívan reagált és jó ötletnek találták.

A SIX Rammsteintól kezdve Udo Jürgensig dolgoz fel dalokat. Milyen a Te zenei ízlésed? Milyen zenét hallgatsz a magánéletben?
Majdnem mindent hallgatok. Papa Roach-tól kezdve egészen Miles Davisig vannak CD-im. Már előre örülök a különböző daloknak, különösen a keményebbeknek.

A vendégszereplés idejére Berlinbe fogsz költözni?
Nem. Éppenséggel sokat leszek itt, de továbbra is a feleségemmel és a két gyerekemmel fogok lakni Köln környékén. Ami még ide tartozik, hogy minden hétfőn a Dobosok Intézetében fogok órákat adni és emellett még van néhány más projektem is.

Meddig tart ez a vendégszereplés?
Pillanatnyilag 3 hónap az, ami biztos. És talán kicsit több is lehet, de még én magam is meg szeretnék valósítani néhány más projektet, mielőtt újra turnéra mennénk (The Kelly Family).

Befejezésül néhány szó a SIX-rajongókhoz:
Nagyon örülök a SIX-koncerteknek. Éppen azon vagyok, hogy minden dalt megtanuljak. Amit még mondani akartam, az az, hogy Matze pillanatnyilag rengeteget segít az előkészületekben. Megteszek majd minden tőlem telhetőt, hogy betöltsem a helyét.

http://www.kellyfamily.de
Az első SIX-koncert Angeloval szeptember 30-án lesz a cottbusi "Alte Weberei"-ban.

Fordította: Kozma Gaby

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése