Oldalak

2004. október 4.

Hírek a KIL-ből

Joey parasztházat vett Lohmahr-ban. Hogy mi lesz a ház sorsa, mi a célja vele Joeynak, nem tudni. Annyi biztos, hogy ő maga nem akar ott lakni.

Paddy a turné után megvalósítja régi álmát, és filozófiát fog tanulni. Az utolsó szólókoncertje idején (Róma, október 17.) előreláthatóan egy audiencián II. János Pál pápával is találkozik a Vatikánban. (Olyan pletykák, hírek is szárnyra kaptak, hogy Paddy az utolsó két családi koncerten nem vesz részt. Ennek okaként felmerült az, hogy szakított barátnőjével. Hogy ez utóbbiból mi igaz, nem tudni pontosan, de tény, hogy Paddy a legutóbbi brühli koncerten nem vett részt.)

Maitenak saját honlapja van: www.maitekelly.de . Az oldal azonban nem Maite esetleges szóló karrierje miatt készült el, hanem azért, mert Maite így is reklámozni szeretné az Afrikai Togo akciót.

Úgy tűnik, hogy Joeynak is saját honlapja lesz, legalábbis a www.joeykelly.de honlapon az olvasható, hogy itt rövidesen ez a projekt lesz. Hogy ez valóban hivatalos honlap lesz-e, és hogy mivel lesz kapcsolatos (sport vagy zene) még nem tudni.

Aachen-ben, szeptember 30-án került megrendezésre a TV Total (Stefan Raab) keretében egy díjugrató verseny, amelyen Joey is indult (ír színekben). Sajnos az utolsó előtti helyen végzett 20 hibaponttal, a fináléban így nem is vehetett részt. Saját lova (Gina) eléggé ideges és kezelhetetlen volt, valószínűleg a sok ember és a szokatlan atmoszféra zavarta meg. Joey kétszer is leesett a lóról, az első esés kevésbé volt komoly, a második kicsit komolyabbnak látszott. A második körben pedig kivágtattak a pályáról. Joey mindezek ellenére szerencsére ép és egészséges. A versenyből egyébként Stefan Raab is kiesett, 40 hibapontot szedett össze, az utolsó lett. (Két profi lovas hölgy is volt a mezőnyben: Isabell Werth és Bettina Hoy.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése